Kylmätekniikan

vahvaa osaamista ja kokemusta

Pienet kiinteistöt

Suuret kiinteistöt

Onko sinulla omakotitalo, paritalon puolikas, kesämökki tai muu loma-asunto, rivitalo- tai kerrostaloasunto? Cool-Pro:lta löytyvät lämmitys- ja jäähdytysratkaisut pienempäänkin tarpeeseen.

 

Maalämpö, ilma-vesilämpö, ilmalämpöpumput, aurinkokeräimet, sekä kotikylmiöt.

Tarvitsetko lämmitys- ja jäähdytysratkaisuja rivi- tai kerrostayhtiöön, julkisiin rakennuksiin, hoitolaitoksiin, teollisuushalleihin tai teollisuuden prosesseihin?

Cool-Pro:lta löytyvät ratkaisut suurempaan tarpeeseen.

 

Maalämpöjärjestelmät, lämmöntalteenottojärjestelmät, vedenjäähdyttäjät, puhallinkonvektorit, aurinkokeräimet,

kylmä- ja pakkashuoneet.

Kokonaisvaltaiset lämmitys- ja jäähdytysratkaisut

pieniin kiinteistöihin

Cool-Pro toimittaa luotettavat lämmitys- ja jäähdytysratkaisut

OK- ja paritaloihin, loma-asuntoihin jne. lämmitykseen ja jäähdytykseen. Meiltä ratkaisut myös kerrostalohuoneistojen ja rivitalohuoneistojen jäähdytykseen.

Vai haluatko kotikylmiön? Oikea osoite on Cool-Pro.

Maalämpö

Ilma-vesilämpö

Ilmalämpöpumppu

Luonnon lisäksi maalämpö säästää myös rahaa.

Kun teet kertasijoituksen maalämpöjärjestelmään, alennat pysyvästi lämmityskustannuksiasi. Maalämpöpumppu tuottaa kulutukseensa nähden ainakin kolminkertaisesti lämpöenergiaa. Maalämpö voi pienentää lämmityskustannuksiasi jopa 80%. Samalla suojaudut mahdollisilta energiahintojen vaihtelulta. Maalämpö on erittäin järkevä sijoitus tulevaisuuteen.

Ilma-vesilämpöpumppuja pidetään uusiutuvan energialähteen tekniikkana verrattaessa fossiilisista polttoaineista riippuvaisiin lämmitysjärjestelmiin tai tehottomiin sähkölämmityksiin. Ilma-vesilämpöpumppuja pidetään nykyään täydellisenä ratkaisuna kotitalouksien tilan ja veden lämmitykseen.

Ilmalämpöpumput lämmittävät jo yli puolta miljoonaa suomalaista kotia, eikä suotta. Nykyaikaisen tehokas ilmalämpöpumppu vähentää merkittävästi lämmityskustannuksia ja lisää monin tavoin kodin asumismukavuutta. Parhaimmillaan ilmalämpöpumppu on sähkölämmitteisen kodin lisälämmönlähteenä, mutta sen avulla voidaan helposti ja edullisesti alentaa myös öljylämmitteisen talon lämpölaskua. Energiatehokkaan ilmalämpöpumpun hankinta on hyvä ratkaisu ympäristönkin kannalta, sillä puolet sen tuottamasta lämmöstä syntyy uusiutuvalla energialla.

Kokonaisvaltaiset lämmitys- ja jäähdytysratkaisut

suuriin kiinteistöihin

Cool-Pro toimittaa luotettavat lämmitys- ja jäähdytysratkaisut suurten kiinteistöjen lämmitykseen ja jäähdytykseen: esimerkiksi rivi- ja kerrostaloyhtiöihin, julkisiin rakennuksiin, hoitolaitoksiin ja teollisuushalleihin.

Cool-Pro toimittaa myös kylmä- ja pakkashuoneet ja muut ravintola- ja keittiökylmän ratkaisut.

Maalämpöratkaisut

Maalämpö on helppo ja taloudellinen lämmitys-muoto taloyhtiöllenne. Kun kiinteistö on suurempi, säästöt lämmityskuluissa ovat tuntuvammat ja investointi maksaa itsensä nopeammin takaisin. Taloyhtiön asukkaat pääsevät pian nauttimaan maalämmön hyödyistä pienempien vastikkeiden muodossa.

Maalämpö nostaa talon arvoa yleensä enemmän kuin siihen on sijoitettu rahaa. Lämmityssäästöissä saatavan hyödyn lisäksi myös huoneistojen jälleenmyyntiarvo nousee.

LTO-ratkaisut

Poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmällä säästät lämmityskustannuksissa. Laite ottaa talteen poistoilman lämpöenergiaa ja hyödyntää lämpöenergian lämmitykseen ja lämpimän käyttöveden tuotantoon.

LTO soveltuu kerrostaloihin, toimistorakennuksiin ja muihin poistoilmanvaihdolla varustettuihin suuriin rakennuksiin.

Jäähdytysratkaisut

Cool-Pro toteuttaa ammattitaidolla mm. ATK-tilan  tai konesalin jäähdytykset tai prosessijäähdytykset sekä

vedenjäähdytin -ratkaisut vapaajäähdytyksellä tai ilman.

Toteutamme myös Vakioilmastointikone -ratkaisut kohteisiin, joissa lämpötila ja ilmankosteus on pidettävä vakioina.

 

Puhallinkonvektorit, kiertoilmakojeet, suorahöyrysteiset kanavapatteri jäähdytykset.

 

 

Cool Professional Oy

Hallimestarinkatu 23, 20780 Kaarina

Puh. 044 9988782

 

Olemme lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin erikoistunut kylmäalan yritys. Toteutamme lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmät kokonaisvaltaisesti "avaimet käteen" periaatteella.

Kylmätekniikan vahva osaaminen ja järjestelmien kokonaisvaltainen tuntemus ovat yrityksemme ylpeyden aihe.

©Copyright 2019- Cool Professional Oy.  Kaikki oikeudet pidätetään.

Cool-Pro logo