Kylmäliikkeen

kattavat palvelut käytettävissäsi

Asennus- ja urakointi

Huoltopalvelut

Ammattitaitoinen asennuspalvelumme suhtautuu jokaiseen työhönsä ammattiylpeydellä. Meille on tärkeää, että jokainen asiakkaamme on tyytyväinen. Käyntikorttinamme saat laadukasta työn jälkeä ja toimivan järjestelmän, jonka huoltokin on helpompi hoitaa.

 

Asennuksen päätteeksi annamme aina kattavan käyttöopastuksen asiakkaalle.

Kylmä- ja jäähdytyslaitteiden, sekä lämpöpumppujen huoltopalvelut ovat olennainen osa kokonaispalveluamme. Määräaikaishuollot, kattavat huoltosopimukset, takuutyöt, kylmälaitteiden lakisääteiset vuototarkastukset jne.

Emme jätä milloinkaan asiakkaitamme pulaan.

 

Luonnollisesti huollamme edustamamme laitemerkit, mutta huoltopalvelumme palvelee asiakkaitaan myöskin merkistä ja mallista riippumatta.

Asennus/Urakointi

Cool-Pro:n ammattilaiset ovat erikoistuneet lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien, kylmä- ja pakkashuoneiden ja muiden kylmäteknisten laitteiden  asennuksiin. Asennukset hoidetaan ammattimaisesti, voimassa olevia viranomaismääräyksiä ja -ohjeita noudattaen. Asennuspalveluumme kuuluvat myös laitteistojen sähköistys, toimintakokeet, käyttöönotot ja loppukäyttäjän käytönopastus.

Meille on tärkeää, että jokainen asiakkaamme on tyytyväinen. Käyntikorttinamme saat laadukasta työn jälkeä ja toimivan järjestelmän, jonka huoltokin on helpompi hoitaa.

Cool-Pro on Tukesin valtuuttama yli 3 kg kylmäliike (lupanumero 5281/91/2014)

Maalämpö urakointi Turku

Avaimet käteenkö?

Haluatko vaivattoman ratkaisun?

Yhdessä tehdyn kartoituksen jälkeen, hoidamme kaikki lämmitys-/jäähdytysjärjestelmään, kylmälaitteisiin liittyvät työt, niin suunnittelun, luvat kuin asennuksenkin, itseasiassa koko urakan!

Lopuksi saat "avaimet käteen" eli käyttöönotto-opastuksen sekä huollon yhteystiedot. Kätevää, vai kuinka?

 

Onko sinulla jo putkimies tai sähkömies valmiina?

Räätälöimme aina yhdessä kanssasi tarvittavat työt. Maksat ainoastaan siitä mitä tarvitset!

Aliurakointi

Eikö yrityksellänne ole kylmäasennukseen vaadittavia lupia? Jos tarvitset projekteissasi kylmäliikkeen palveluita, oikea valinta on Cool-Pro.

 

 

Oletko kylmäalan osaaja ja tarvitset väliaikaista kiireapua? Silloinkin Cool-Pro on oikea valinta.

Huoltopalvelut

Cool-Pro - Kylmähuolto palvelee ammattitaidolla lämpöpumppujen, ilmastoinnin jäähdytyksen, kylmä- ja pakkashuoneiden tai muiden kylmäteknisten laitteiden huollossa.

Myös lainsäädäntö edellyttää jäähdytysjärjestelmien määräaikaisia huoltotoimia, joiden tiheyden määrää kylmäaineen tyyppi ja sen määrä laitteistossa.  Vuototarkastusten teettäminen on kylmälaitteen omistajan tai haltijan vastuulla. Sen saa tehdä vain Tukesin asianomaiseen rekisteriin merkitty kylmäliike.

Cool-Pro on Tukesin valtuuttama yli 3 kg kylmäliike (lupanumero 5281/91/2014)

Lämpöpumppuhuolto

Lämpöpumppuhuoltomme huoltaa ja korjaa ilma-lämpöpumpput, pienet tai suuret maalämpö- tai ilma-vesilämpöpumppujärjestelmät.

 

Lämpöpumppuhuollollamme on kokonaisvaltainen tuntemus lämmitysjärjestelmistä.

 

Suoritamme lämpöpumppujen huollot ja vuoto-tarkastukset merkistä ja mallista riippumatta. Olemme Gebwell ja Toshiba lämpöpumppujen valtuutettu huoltoliike.

Jäähdytyslaittehuolto

Jäähdytyslaitehuoltomme huoltaa ja korjaa ilmastoinnin- ja prosessijäähdytyksen laitteet merkistä ja mallista riippumatta vakaalla ammattitaidolla.

 

Huollamme suuret tai pienet vedenjäähdyttimet vapaajäähdytyksellä tai ilman, vakioilmastointilaiteet, puhallinkonvektorit, suorahöyrysteset kanavapatteri-jäähdytykset tai split-tyyppinen jäähdytyslaiteet.

 

Huollamme myös höyrykostuttimet.

Kylmälaittehuolto

Kylmälaitehuoltomme huoltaa ja korjaa kylmiöt ja pakkashuoneet, suurtalouskeittiöiden kylmäkaapit ja pakastimet ja muut keittiökylmän laitteet.

Huollamme ja korjaamme myös paineilmakuivaimet ja muut kylmätekniset laitteet.

 

Suoritamme huollot ja vuototarkastukset kylmälaitteille merkistä ja mallista riippumatta.

Lakisääteiset vuotatarkastukset kunnossa?

Uuden F-kaasuasetuksen soveltaminen on alkanut 1.1.2015. Vuosittain tehtävät lakisääteiset vuototarkastukset ovat  muuttuneet CO2-ekvalenttitonniperusteisiksi. Yhden tarkastuksen raja 3 kg muuttuu 5 CO2-ekvalenttitonniksi, kahden tarkastuksen raja 30 kg 50 CO2-ekvalenttitonniksi ja neljää tarkastusta edellyttänyt 300 kg:n raja 500 CO2-ekvalenttitonniksi. Uusia rajoja vastaavat kg-määräiset täytökset saadaan jakamalla em. CO2-ekvalenttitonnimäärät kylmäaineen GWP-arvolla.

 

Lakisääteiset velvoitteet hoituvat vaivattomasti huoltosopimuksella, jolloin pidämme huolen että lakisääteiset velvollisuudet hoidetaan ajallaan ja ennakoivalla huollolla lisäät myös laitteistosi toimintavarmuutta ja elinkaarta.

Yleisesti käytettyjen kylmäaineiden raja-arvot:

Kylmäaine GWP 5t CO2-ekv: 50t CO2-ekv: 500t CO2-ekv:
R-134a 1430
3,5 kg 35 kg 350 kg
R-404A 3922 1,3 kg 12,7 kg 127 kg
R-407C 1777 2,8 kg 28,1 kg 281 kg
R-410A 2088 2,4 kg 24 kg 240 kg

Cool Professional Oy

Hallimestarinkatu 23, 20780 Kaarina

Puh. 044 9988782

 

Olemme lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin erikoistunut kylmäalan yritys. Toteutamme lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmät kokonaisvaltaisesti "avaimet käteen" periaatteella.

Kylmätekniikan vahva osaaminen ja järjestelmien kokonaisvaltainen tuntemus ovat yrityksemme ylpeyden aihe.

©Copyright 2019- Cool Professional Oy.  Kaikki oikeudet pidätetään.

Cool-Pro logo